Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Valmistujaismekot alennuksessa

Valmistujaismekon valinta on iso osa tärkeään päivään valmistautumista. Outletista löydät upeat mekot ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin suosituilta merkeiltä. Saisiko olla hempeää roosaa, klassista valkoista vai värikkäitä kuoseja ja materiaaleja?

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Edulliset valmistujaismekot elämän iloisiin juhliin

Lounge by Zalando on verkko-outlet, josta löydät päivittäin vaihtuvia tarjouskampanjoita muun muassa upeista valmistujaismekoista. Ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen pääset nauttimaan jopa 75% alennuksista verrattuna OVH:hon pukeutumisen kaikilla osa-alueilla – ilman ostovelvoitetta.

graduation_dresses_outlet_2_CM

Kauniit ylioppilasmekot erilaisin tyylein

Lounge by Zalando ja sen tarjoamat valmistujaismekkojen tarjoukset ovat erinomainen kohde esimerkiksi ylioppilasjuhliin valmistautuvalle nuorelle. YO-mekot löydät mukavan erilaisissa tyyleissä, ja tärkeää onkin valita omaan makuun mieluisa ja sopiva vaihtoehto. Monesti alkukesään sijoittuvat juhlat kannustavat pukeutumaan iloisen vaaleisiin sävyihin tai vaikka ruusunpunaiseen juhlamekkoon. Asennetta ja aistikkuutta tarjoavat puolestaan ylioppilasmekot, joiden värimaailma on hieman tummempi. Nämä yhdistettynä mieluisiin koruihin tarjoavat varsin näyttävän yhdistelmän.

Rento ja yksinkertainen mutta silti näyttävä yksivärinen kotelomekko voisi olla hyvä vaihtoehto trendikästä, mutta asiallista juhla-asua harkitsevalle. Keväisen iloiseen juhlaan sopivat hyvin vaaleat värit, ja polvimittaisen mekon kaveriksi istuvat yhtä lailla sirot korkokengät kuin rennommat loaferitkin. Tyylitellyllä epäsymmetrisellä leikkauksella varustettu maksimekko tuo puolestaan juhlapukeutumiseen lisää näyttävyyttä, eikä asukokonaisuuden täydentämiseksi välttämättä tarvitse lisätä muuta kuin siroilla nilkkaremmeillä varustetut korkokengät. Olipa tyylivalintasi mikä hyvänsä, Lounge by Zalandolta saatat hyvinkin löytää juuri sinulle sopivan valmistujaismekon alennushintaan.

Edulliset valmistujaismekot näyttävillä kuoseilla ja laadukkaissa materiaaleissa

Perinteiset juhliin ja valmistujaisiin valitut mekot ovat yksivärisiä ja niissä tärkeää osaa näyttelevät istuvuus ja yksityiskohdat. Kantajansa tyyliin sopivalla värillä varustetun mekon ohella asukokonaisuuden täydentävät tällöin erilaiset lisäasusteet. Edulliset valmistujaismekot voit löytää erittäin näyttävinä kuitenkin myös hienoilla kuoseilla ja kuvioilla varustettuna. Säväytä kanssajuhlijoita ihastuttavan kesäisellä kukkamekolla tai valitse yllesi mielenkiintoisin kuvioin katseita vangitseva asu. Säihkettä juhlapukuun saat ekstramäärän poimimalla valmistujaismekon alesta kauniilla pyöreällä kaula-aukolla varustetun, juhlavalaistuksessa kimaltelevan mekon.

Korkealaatuiset mekot, joita Lounge by Zalandon pikatarjouksista monesti löytyy, on yleensä valmistettu kestävästä polyesteristä. Tarjolla on monesti myös kestävään kehitykseen valmistuksessaan ja materiaaleissaan nojanneita tuotteita, jolloin ekologisuuteen panostavalla asiakkaalla on hyvä mahdollisuus valita esimerkiksi erittäin laadukkaita kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja juhla-asuja.

Graduation dresses outlet

Juhlalookin viimeinen silaus

Lounge by Zalandon upean valmistujaismekkojen valikoiman avulla annat itsellesi mahdollisuuden löytää upean juhla-asun tärkein osa edullisesti. Tasaisin väliajoin uusiin pikatarjouksiin tutustumalla saatat löytää myös jotain, mitä et välttämättä etukäteen ollut tullut ajatelleeksi. Uusien tyylien, mallien ja värien löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Sopivan mekon löydyttyä ei tarvitse kuin miettiä sen kanssa parhaiten yhteen sopivat muut asusteet, ja asukokonaisuus on valmis. 

Alkukesän valmistujaisjuhlissa hyvin toimivien kevyiden ja lyhythelmaisten mekkojen kanssa jalkaan sopivat sirot korkokengät tai räväyttävämpään tyyliin pitkävartiset saappaat. Suuremmalla kaula-aukolla varustetun mekon kanssa pukeutujalle säihkyvä kaulakoru soveltuu upeasti. Monesti kauniin valmistujaismekon kanssa mukana kulkee myös lyhyt takki, joka tarpeen vaatiessa lämmittää juhlapaikasta toiseen siirtyessä. Pienen ja väritykseltään mekon kanssa yhteensopivan käsilaukun avulla voit jatkaa juhlien virallisen osuuden jälkeen vapaampaan juhlimiseen, ja tärkeimmät tavarat puhelimesta lompakkoon pysyvät turvallisesti mukana.

Lounge by Zalandon edut juhlamekkoa etsiessä

Valmistujaismekot ale ja edulliset YO-mekot ovat osa Lounge by Zalandolla tarjolla olevaa erittäin runsasta aletuotteiden valikoimaa, johon pääsee tutustumaan ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen. Lounge by Zalandon rekisteröityneenä asiakkaana saat halutessasi uusista mekkotarjouksista sähköpostitse ilmoituksia, ja joka päivä sinulla on hyvä mahdollisuus tarttua uusiin alennuksiin kaikilla pukeutumisen osa-alueilla. Tuotteiden rajallisuus ja vain tietyn ajan voimassaolevat kampanjat kannustavat myös pitämään saapuvia tarjouksia silmällä, jotta tulevan juhlan upea valmistujaismekko ei pääse livahtamaan käsistä. Lukemattomien muotibrändien ja suurten tarjousmäärien valikoimasta voit nauttia myös huolettomasti, sillä Lounge by Zalandolla löytyvillä tuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.