Rippimekot: ale jopa 75%*

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Edulliset rippimekot nuoren tärkeään juhlaan

Lounge by Zalando on jättimäisen määrän päivittäin vaihtuvia alennuksia tarjoava outlet, jonka suuresta valikoimasta löydät myös alehintaiset mekot rippijuhlaan. Pääset käsiksi jopa 75%* alennuksiin suosikkimerkkien mekoista ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen.

confirmation_dresses_outlet_2_CM

Löydä upeat rippimekot verkon parhaasta shoppailuklubista

Rippijuhla on monelle nuorelle yksi ensimmäisistä merkittävistä juhlista ja omaan tyyliin sopivan rippimekon valinta saattaa olla iso asia. Lounge by Zalandon juhlamekkojen tarjouksista löydät kukkarolle ystävälliset rippimekot suosikkibrändien valikoimasta. Lähes poikkeuksetta kesäisiin aikoihin sijoittuvaan tapahtumaan sopivaksi mekoksi käy upeasti tyttömäisen kevyt polvimittainen malli. Ballerinamaista viehkeyttä juhla-asuun saa valitsemalla muhkealla tyllihelmalla koristetun rippimekon, ja tyylikkään painavasti laskeutuvalla suoralla mallilla korostat asiallisen kaunista tyyliä.

Olkain- ja hihavalinnoilla sekä erilaisilla vyötärömalleilla saat muovattua juhlapukua vielä pidemmälle ja teet siitä näin omanlaisesi. Näillä valinnoilla voit myös korostaa haluamiasi piirteitä. Kaunis kietaisunauha vyötäröllä toimii mukavana rippimekon yksityiskohtana ja hihattomien vaihtoehtojen rinnalla pitkähihaiset mallit saattavat olla juuri sinun käyttöösi parhaimmat.

Monipuoliset rippijuhlamekot laadukkaissa materiaaleissa

Materiaaleiltaan rippijuhlamekkoja on saatavilla lukuisilla eri tuntumilla. Monesti materiaalina toimivat erilaiset kestävät polyesterikankaat, jotka pitävät muotonsa kauniisti ja hylkivät suhteellisen hyvin likaa ja kosteutta. Kauniin luonnollisia pääosin puuvillasta tehtyjä vaihtoehtoja on usein myös saatavilla. Olipa valintasi rippimekoksi sitten pitkä nilkkoihin asti näyttävästi laskeutuva maksimekko, olkapäitä korostavilla olkaimilla varustettu kotelomekko tai sievä polvimittainen vaihtoehto, tarjoavat lukuisat muotibrändit monia erittäin laadukkaita vaihtoehtoja.

Saatat myös löytää valikoimasta luonnonmukaisin valmistustavoin ja -materiaalein tehtyjä rippimekkoja. Yleensä tämä juhlamekkojen kohdalla tarkoittaa vähintään 50-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja laatutuotteita tai luomupuuvillaa valmistuksessaan hyödyntäneitä malleja. Kierrätettyjä materiaaleja hyödyntäneiden tuotteiden valmistus vähentää muovijätteen määrää ja pidentää materiaalien elinkaarta, kun taas luomumateriaalien kasvattaminen vähentää yleisesti valmistuksessa käytettävän veden määrää ja täten luonnolle syntyvää kuormitusta.

confirmation_dresses_outlet_3_CM

Tuntuva alennus rippimekosta houkuttaa panostamaan asusteisiin

Etsimällä nuoren juhlintaan sopivan rippimekon Lounge by Zalandon edullisesta juhlamekkojen tarjonnasta mahdollistat kenties muuhun asustukseen panostamisen entistäkin paremmin. Valitsemalla juhlamekoksi ohuilla olkaimilla tai suuremmalla kaula-aukolla varustetun mallin, tuot samalla pöytään tyylikkäiden kaulakorujen käyttömahdollisuuden tärkeänä osana asukokonaisuutta. Kesäisen polvimittaisen juhlamekon kaverina toimivat sirot korkokengät ja näppärä pieni olkalaukku, jossa esimerkiksi nuorelle tärkeä puhelin kulkee mukana. Lyhyillä hihoilla varustetut juhlamekot saavat asukokonaisuuteen vanhan ajan klassisuutta pitkistä pukukäsineistä tai näyttävistä irtohihoista. Helposti päälle puettava lyhyt takki toimii hyvänä lämmikkeenä, jos juhla-asussa tulee viileä.

Kauniissa juhlamekossa ensisijaisen tärkeää on istuvuuden ja käyttäjälleen sopivan muotoilun ohella tietysti väri. Kesäisen vaaleat värivaihtoehdot ovat erittäin suosittuja rippimekkojen kohdalla, samoin kuin erilaiset punaisen sävyissä löytyvät mallit. Erityisesti ruusukultaisen värityksen omaavat kauniit juhlamekot ovat monen mieleen, samoin aurinkoisiin pihakuviin erinomaisesti istuvat taivaansiniset vaihtoehdot. Särmää, rock-henkisyyttä ja silti samaan aikaan kaunista tyyliä saa haettua mustilla ja viininpunaisilla mekkomalleilla. Löydät taatusti sopivan vaihtoehdon rippimekot-alesta.

Monipuolisten etujen maailma

Runsaan aletuotevalikoiman ohella Lounge by Zalando tarjoaa myös edulliset rippimekot. Muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin pikatarjouksiin pääsee osalliseksi ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen, eikä mitään ostopakkoa luonnollisesti ole.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit säätää saapuvien uutiskirjeiden määrän haluamallesi tasolle, ja saat näin esimerkiksi ilmoituksen, kun uusi rippimekkoale on tuloillaan. Samalla on hyvä mahdollisuus löytää muita asukokonaisuuteen sopivia asusteita. Tuotteiden rajoitettu määrä ja yleensä muutaman päivän ajan voimassaolevat kampanjat kannustavat pitämään saapuvia tarjouksia silmällä, jotta tulevaan rippijuhlaan löytyy kaunis puku mukavan edullisesti.

Kymmenien muotibrändien ja suurten tarjousmäärien valikoimasta voit nauttia myös mukavan huolettomasti, sillä Lounge by Zalandon tarjoustuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.