Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

KitchenAid alennuksessa

Kitchenaid on keittiösi uusi paras ystävä. Brändi valmistaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä kodin apuvälineitä, jotka tekevät ruoanlaitosta vieläkin hauskempaa. Tutustu outletin valikoimaan ja löydä täydellinen Kitchenaid-tuote juuri sinulle.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

KitchenAid: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

KitchenAid on jokaiselle keittiössä viihtyvälle tuttu keittiötarvikemerkki. Huipputason pienkoneisiin ja muihin keittiön apuvälineiseen erikoistuneen brändin tuotteita löydät nyt Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta suurilla alennuksilla varustettuna. Liity jäseneksi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia ja löydä laatua edullisesti.

kitchenaid_outlet_2_CM

Hanki apua keittiöön KitchenAidin laadukkailla tuotteilla

Merkki sai alkunsa Yhdysvalloissa jo vuonna 1919. Ensimmäisenä tuotteena kehitellyn kananmunavatkaimen prototyyppiä testaillessa syntyi vahingossa myös brändin nimi, kun erään johtajan vaimo totesi “Oli sen nimi mikä tahansa, se on paras keittiöapulainen (‘kitchen aid’), jonka minulla on koskaan ollut.” Tästä alkanut menestystarina on nähnyt vuosien kuluessa tuotevalikoiman reilun laajentumisen ja brändin korkeatasoisten tuotteiden saatavuuden leviämisen 2000-luvulla myös Eurooppaan. Nyt pystyt hankkimaan merkin laatutuotteita Lounge by Zalandon alekampanjasta merkittävillä alennuksilla.

Brändin kestävien ja toiminnallisten keittiötuotteiden kavalkadiin kuuluvat äärimmäisen kätevät yleiskoneet, lukuisat erilaiset pienkoneet kahvinkeittimistä leivänpaahtimiin sekä monet kätevät lisätarvikkeet. Näitä kaikkia yhdistää korkean laadun lisäksi ajattoman tyylikäs muotoilu sekä monet innovatiiviset keksinnöt, joista molemmista merkki on saanut tunnustusta myös palkintojen muodossa. Tuotteiden suunnittelussa on alusta alkaen ollut mukana muotoilun ja keittiöalan ammattilaisia, jotta niihin on saatu yhdistettyä intohimoisen ruuanlaittajan vaatimukset ja esteettistä silmää hivelevä ulkonäkö.

KitchenAidin yleiskone säästää monelta vaivalta

Yksi parhaista apuvälineistä, mitä voit keittiöön hankkia, on yleiskone. Yleiskoneet ovat omiaan niin huippukokin keittiöön kuin hieman kokkailua vierastavalle aloittelijallekin. Useiden reseptien ja ruokalajien vaatima vaivaaminen, sekoittaminen, vispilöinti ja vatkaaminen hoituu laadukkaalla apuvälineellä kuin itsestään. Ammattilainen voi keskittyä luoviin yksityiskohtiin ja kokeilemiseen sillä aikaa, kun yleiskone hoitaa raskaan työn. Aloittelevan ruuanlaittajan on yleiskoneen avulla puolestaan huomattavasti helpompi hypätä monenlaisten reseptien pariin, kun raskaimmat askeleet esivalmisteluissa hoituvat koneen avulla.

Poimi tarjouskampanjastamme mukaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu brändin laadukas yleiskone ja helpotat kokkailua monella tapaa. Valitse mieluisa laitteen kokoluokka sekä omaan keittiöösi istuva väri merkin tarjoamasta laajasta värikirjosta. Päädyitpä sitten perinteisen mustaan tai vaikka pastellinvihreään yleiskonemalliin, voit olla varma keittiöarkesi helpottumisesta.

kitchenaid_outlet_3_CM

Löydä pienkodinkoneet intohimoisille ruuanlaittajille

Merkki on koko pitkän historiansa ajan suunnitellut laitteensa intohimoisia ruuanlaittajia varten. Brändin laajalla pienkodinkoneiden valikoimalla voit ylittää itsesi keittiössä ja keskittyä vaivalloisten askareiden sijaan pitämään kokkaillessa myös hauskaa. Kaikkiin arjen pieniin keittiötehtäviin löydät mukavasti apua laitteista, jotka myös ulkoisesti näyttävät hyviltä. Tästä pitää huolen laaja värivalikoima, jolla pystyt piristämään koko keittiön ilmapiiriä, sekä jämäkän tyylikäs ruostumaton teräs pääasiallisena valmistusmateriaalina.

KitchenAidin kahvinkeitin tuo juuri haluamasi kahvivalinnat aamuiseen kahvihetkeen, kun taas useilla brändin johdottomilla vatkaimilla ja sauvasekoittimilla hoidat erittäin näppärästi pikaiset sekoituspuuhat muun ruuanlaiton ohessa. Aamupalan ja välipalojen valmistukseen helpotusta tuo myös tehosekoitin, jonka avulla smoothien tai vaikka kasvissosekeiton valmistaminen onnistuu käden käänteessä. Kaikissa brändin pienkodinkoneissa aina vedenkeittimistä blendereihin yhdistyvät merkille ominainen ergonominen muotoilu ja helppokäyttöisyys.

Keittiövälineet helposti outlet-verkkokaupastamme

Korkeatasoisia keittiön apuvälineitä sisältävä KitchenAid-ale on yksi monista Lounge by Zalandon tarjoamista alennuskampanjoista. Outlet-verkkokauppamme tarjouksista löydät tuotteita jopa 75% alennuksilla niiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia tarjouksia löydät niin muodin kuin lifestyle-tuotteidenkin parista, joten tarkkaavaiselle laadun ystävälle on todellakin paljon mukavaa tarjolla. Kampanjoihin pääset tutustumaan ilmaisen jäseneksi liittymisen jälkeen, joka ei myöskään sisällä minkäänlaista ostopakkoa. Liittymisen jälkeen voit myös säädellä oman maun mukaan sähköpostiisi tulevien uutiskirjeiden määrää. Ostosten tekeminen on tehty mukavan riskittömäksi ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden avulla. Shoppailu hoituu kätevästi Lounge by Zalandon mobiilisovelluksella sekä tietysti verkkosivujemme kautta.