Gucci outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Gucci — luksusta Zalando Loungen outletissa

Muotimaailman johtaviin brändeihin kuuluvaa Guccia on vain harvoilla ja valituilla. Zalando Loungen jäsenelle tämä ikoninen muotibrändi on paitsi saatavilla, on se saatavilla eksklusiivisen alennuksen kera.

Nosta pukeutumisesi tasoa ja astu Guccin fantasiamaailmaan. Italialainen pukeutumisen taitaja Gucci on ollut ihmisten huulilla jo kokonaisen vuosisadan, mutta mikä on tämän ikonisen brändin suosion salaisuus? Onko se kenties brändin tippaakaan vähättelemätön, ekstravagantti yleisilme, joka yhdistelee niin historiallisia elementtejä kuin 90-luvun glam rock -henkisiä, runsaita detaljeja, katumuotia ja jopa 70-luvun retroon muotoiluun viittaavia vivahteita? Vai onko se brändin vaatteita ja asusteita koristava tupla-G-logo, joka tunnistetaan kaikkialla? Ehkä se onkin jokaiselle omaleimaiselle pukeutujalle jotain täysin henkilökohtaista. Minimalismia se kuitenkaan ei ole, sillä Guccin ilmaisu on täynnä yllättäviä, monitasoisia muotoja ja heittäytyvää teatraalisuutta. Asukokonaisuuksista heijastuu ylellisyyden dekadenssi. Ikään kuin brändi itsetyytyväisesti tietäisi olevansa maailman huipulla, eikä aio pyytää sitä anteeksi.

Gucci-outlet-zalando-lounge

Jos Guccin näyttävä luksustyyli puhuttelee sinua, ota kohteeksesi Zalando Lounge outlet. Oikeastaan sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin luoda käyttäjätili ja sen jälkeen saat päivittäin uutiskirjeen sähköpostiisi Zalando Loungen vaihtuvasta tarjonnasta. Uutiskirjeestä näet sekä uudet brändikohtaiset kampanjat että eri brändeistä koostuvien tarjousten teemat. Valikoiman ja brändien tarjonta vaihtuu 3—5 päivän välein, minkä ansiosta saatat löytää houkuttelevia tarjouksia sekä tuttujen merkkien tarjonnasta että täysin uusia suosikkimerkkejä.

Kun liityt Zalando Loungeen, et sitoudu mihinkään. Saat vain mahdollisuuden tutustua huippumerkkien, kuten Guccin, tarjouskampanjoihin. Mikä parasta, hyvät kontaktimme johtaviin muotitaloihin takaavat mallistojen ajantasaisuuden ja runsaan tarjonnan. Online salessa on usein myös sellaisia tuotteita, jota et löydä muista verkkokaupoista.

Guccin ikonisimmat muotiartikkelit ja modernit tyylisuunnat

Guccin valikoima ei kestä vain yhtä sesonkia, vaikka uusia klassikoita syntyy joka malliston yhteydessä. Osa yrityksen halutuimmista muotiartikkeleista kantaa edelleen muotitalon perustajan Guccio Guccin kädenjälkiä. Paksu raita punaisella keskiviivalla ja vihreällä pohjalla on yksi brändin tunnusomaisimmista yksityiskohdista. Se nousee näyttävästi esiin maanläheisin sävyin koristeltujen laukkujen ja vaatteiden keskeltä. Hallitseva raita sopii erinomaisesti laukun kantohihnojen ja vöiden kuvioksi, mutta sitä näkee myös asusteiden terenauhana ja kekseliäinä raitakuvioina muussa vaatetuksessa. Mikäli teet tämän yksityiskohdan omaavan löydön outletista, joku muotiguru varmasti tunnistaa sen yltäsi. Positiivista huomiota herättävät myös puna-vihreän raidan yksittäiset värit, joiden sävy on juuri oikeanlainen Guccille ominaiseen ilmeeseen.

Toinen Gucciin välittömästi yhdistettävä yksityiskohta on muotitalon koko nimeä kantava logo tai kaksi yhteen sulautunutta G:tä. Joskus jopa molemmat, ja vielä puna-vihreän raidan kera. Ja jos sekään ei vielä riitä, lisätään joukkoon vielä tupla-G:tä toistava ruutukuvio. Tätä nimenomaan Gucci on! Moni hillitympi brändi jättäisi muotoilun puolitiehen silloin, kun Gucci vie tyylinsä maaliin ja ottaa murskavoiton italialaisella itsevarmuudella. Kiehtovaa symboliikkaa näkyy brändin klassisissa Princetown-loafereissa ja Ace-tennareissakin. Englantilaisiin laukkakisoihin viittaava estetiikka viehätti aikanaan Gucciota ja hän alkoi käyttää metallista kuolainkoristetta nahkatuotteissaan. Lopulta koriste päätyi nahkaloafereiden yksityiskohdaksi ja siitä voi edelleen tunnistaa aidot Princetownit. Joihinkin malleihin kuuluu lisäksi turkispehmuste kengän takaosassa. Ace-tennareissa toistuvat aiemmin kuvaillut raita- ja logokuviot.

Gucci-outlet-sunglasses-zalando-lounge

Muotitalon uusissakin tuulissa on nostalgista tunnelmaa. Uudelleen henkiin herätetty Jackie O. -laukku tuo 50-luvun vintagefiilistä tähän päivään. Pyöristetty yläreuna ja alaspäin levenevät reunat — jotka pyöristyvät äkkijyrkästi kulmissa — tekevät käsilaukun muodosta vastustamattoman viehättävän. Kuosit saattavat vaihdella, mutta laukun täydellisesti käteen sopiva design ja uniikki, metallinen kiinnitysmekanismi säilyvät samanlaisena mallista toiseen. Guccin leikkisyys ei rajoitu konservatiivisen 50-luvun eleganssista muistutteluun. Meno muuttuu villiksi, kun suunnittelijat pääsevät yhdistelemään 60-luvun muotoja ja 70-luvun printtejä keskenään kuin myös moderneihin perusvaatteisiin. Brändin uusimpiin suuntauksiin kuuluu androgyyni geek-chic-tyyli, joka korostaa naisellisuutta ja sukupuolesta riippumatonta pukeutumista. Erityisesti miesten mallistossa tyylisuunnan muutos näkyy rohkeana kannanottona perinteisiä sukupuolirooleja vastaan. Ehkä toiveena on, että monimuotoisen huippumuodin saattelemana jokainen saa vihdoin olla oma itsensä.

🔸 🔸 🔸

Shoppaile suosikkejasi

🔸 🔸 🔸

Zalando Loungen outlet — lisää ripaus luksusta tyyliisi

Aina ei ole pakko muuttaa koko tyyliä vaan pienempikin päivitys riittää. Tähän tarkoitukseen Zalando Loungen online sale on täydellinen. Aloita vaikkapa Guccin asusteista tai useiden tyyli-ikoneiden suosimista printtipaidoista. Helppo lisä tyyliisi on myös vyö tai käsilaukku, joka piristää kivasti asuasi ja siirtyy kätevästi tyylistä toiseen. Jos asusteita on muutama, ne muodostavat hyvän tyyliparin, joka yhtenäistää minkä tahansa vaatekokonaisuuden. Suosikkibrändisi logolla koristeltua t-paitaa voit pitää ”hiukan parempana t-paitana”, jota käytät vain osana rentoa työasua tai illanistujaisissa tuttavien luona. Jos haluat tulla muistetuksi viileän tyylikkäästä ilmeestäsi, laita merkille seuraava aurinkolasikampanja Zalando Loungen Online salessa. Onnistuitpa varaamaan itsellesi sitten erikoisuudellaan erottuvat tai klassisen tyylikkäät Gucci-lasit, kiität itseäsi vielä pitkään hankinnan jälkeen.

Gucci on kaikkien aikojen myydyin italialainen tuotemerkki, eikä suosio näytä hiipuvan lähiaikoina. Muotitalo onnistuu toistuvasti uudistumaan niin että mukana on jotain hyväksi havaittua ja tuttua, mutta myös jotain yllättävää. Sisäiseen lapseemme vetoavat leikkisät piirroshahmot printtipaidoissa ja pienestä suureksi kasvaneet, liioitellut yksityiskohdat. Jos johonkin lisätään kimallusta, ei sitä lisätä kohtuudella vaan niin paljon kuin vaatteeseen mahtuu paljetteja. Guccin legendaarinen Flora-huivi on hyvä esimerkki luontoelementtien runsaasta käytöstä brändin vaatetuksessa. Mukaan mahtuu niin oikeita eläimiä kuin myös yliluonnollisia olentoja, kuten lohikäärmeitä. Yhdistettynä eläväiseen värimaailmaan on jokainen vaate kuin osa tarinaa, jossa pääset varmasti esittämään pääosaa.

Gucci-outlet-bags-zalando-lounge

Liity Zalando Loungeen ja tee elämäsi parhaat diilit

⚜️ Liittyminen Zalando Loungen jäseneksi on täysin turvallista ja vaivatonta. Jäsenyys ei velvoita ostamaan mitään ja se on täysin ilmainen. ⚜️

Rekisteröitymisen jälkeen lähetämme päivittäin viestin sekä voimassa olevista että tulevista tarjouskampanjoista. Jos huomaat suosikkimerkkisi tulevissa kampanjoissa, voit lisätä kampanjan kalenteriisi sähköpostin linkillä. Näin muistat olla skarppina ja sormet näppäilyvalmiina, kun kampanja vihdoin alkaa. Nopeus on valttia, koska merkkituotteiden reippaat alennukset saavat aikaan rivakkaa kilpailua kaikkein kuumimmista myyntiartikkeleista. Alennukset saattavat yltää jopa 75-prosenttiin.

Jos haluat sähköpostin lisäksi älylaitteeseesi ilmoituksia alkavista kampanjoista, kannattaa ladata Zalando Loungen sovellus. Outlet on auki vuorokauden ympäri, mutta tarjouskampanjat alkavat usein aamuisin. Erikoiskampanjat voivat toisinaan alkaa illalla, mutta huomaat nekin, kun outlet lähettää push-notifikaation älylaitteellesi juuri ennen alen alkua