Olemme osa Zalandoa

Jopa −55%* Lounge by Zalandolla

Diesel alennuksessa

Diesel tarjoaa uniikkia tyyliä ja vahvaa asennetta. Lounge by Zalandolta löydät merkin rohkeita ja yksilöllisiä vaatteita sekä asusteita, jotka erottuvat joukosta. Katso mitä tänään on tarjolla!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Diesel: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Kulttibrändin maineeseen noussut Diesel onnistuu aina yllättämään rohkealla ja rajoja rikkovalla asenteellaan. Monelle saattaa tulla yllätyksenä jopa brändin italialainen alkuperä, mikä vain vahvistaa mielikuvaa valtavirtaa vastaan taistelevasta sankarista. Voit itsekin liittyä kapinaan tylsyyttä vastaan ja poimia räväkät designer-farkut Lounge by Zalandolta outlet-hintaan.

diesel_outlet_2_CM

Diesel tunnistetaan ensisijaisesti designer-farkuistaan ja farkkuasujen rouheasta tyylittelystä. Muotimaailmassa brändi on saavuttanut melkeinpä pahamaineista kunniaa sivuuttamalla oman muotoilufilosofian luomisen ja antanut vaatteiden suunnittelijoille täysin vapaat kädet. Ainoa ohje, mitä suunnittelijoiden pitää noudattaa on: trendikkäiden vaatteiden luominen itsenäisille yksilöille, jotka uskaltavat kulkea omia polkujaan ja ilmaisevat itseään täysin ujostelematta omaperäisillä asu- ja asustevalinnoillaan.

Yhdistelemällä satoja eri muotoja ja farkkukankaan käsittelytapoja, muotitalon suunnittelijat ovat luoneet kestäviä ja laadukkaita vaatekappaleita, joiden kysyntä on toisinaan jopa ylittänyt tarjonnan. Dieselin trendaavista farkuista tulee herkästi harvinaisuus, sillä muotitalon johtaja Renzo Rosso haluaa aina lopettaa farkkumallin tuotannon suosion huipulla.

Dieselin viimeisin myyntimenestys JoggJeans® sai alkunsa muotitalon uuden pääsuunnittelijan Nicola Formichettin luomana innovaationa. Kyseessä ei ole vain tietty farkkumalli vaan täysin uudenlainen tapa tehdä denimiä. JoggJeans tuo yhteen kahden kankaan parhaat puolet: collegen mukavan tuntuman sekä farkun kestävyyden ja ikonisen ilmeen. Kangas kudotaan samaan tapaan kuin perinteinen farkkukangas, mutta patentoidulla tekniikalla denim saadaan näyttämään aivan tavalliselta farkulta ulospäin vaikka sisäpinta tuntuu collegekankaalta. Materiaali säilyttää hyvin muotonsa ja se kestää vahvojakin käsittelyitä. Sitä voi jopa rikkoa ilman, että kangas alkaa purkautua muiden neuloskankaiden tapaan. Farkku- ja collegekankaan risteytys laittaa farkkuihin uudenlaista liikettä. Näillä hybridihousuilla voit vaikka tanssia! Osa Dieselin farkkumalleista on nimenomaan JoggJeans-farkkuja, mutta yhä useampia malleja saa tässä kankaassa. Lisäksi farkkutakkeja ja -paitoja sekä muita yläosia on saatavilla tästä pehmoisesta denimistä valmistettuna.

Räväkät Diesel-asut Lounge by Zalandolla

Etsitkö farkkutyyliä, jolla nouset selkeästi ja näyttävästi esiin massasta? Dieselin napakasti istuvilla denim-asuilla tuot helposti esiin parhaita puoliasi. Olipa kyseessä sitten kevyesti kulutetut trendifarkut tai klassisen tyylikäs farkkupari Black Gold -mallistosta, et varmasti jää huomiotta tämän brändin kekseliäiden materiaalivalintojen, tyylikkäiden leikkausten, ja uskaliaiden kuosien ja detaljien käytön ansiosta.

Lounge by Zalandon outlet on erinomainen paikka etsiä mitä kiehtovampia tulkintoja siitä, mitä farkut voivat olla. Online alekampanjat esittelevät laajan kattauksen eri brändien tarjontaa vaihtuvissa tarjouskampanjoissaan. Joka päivä alkaa uusia brändi-, teema- tai sesonkikohtaisia kampanjoita, jotka kestävät kolmesta viiteen päivään. Joskus kampanja saattaa kohdistua myös muotitalon tiettyyn mallistoon, kuten Dieselin Black Goldiin tai lasten valikoimaan. Teemakohtaisin alennusmyynteihin kerätään eri brändien tuotteita samasta kategoriasta, joten kannattaa olla skarppina myös näiden kampanjoiden alkaessa. Älykellojen tai asusteiden alesta saatat löytää pidempäänkin jo havittelemiasi ihanuuksia suosikkibrändeiltäsi. Dieselin tuotteita löytyy usein myös naisten, miesten tai lasten farkku-outletista.

Miten saan tiedon Lounge by Zalandon uusimmista tarjouskampanjoista? Kun liityt klubimme jäseneksi, saat päivittäin uutiskirjeen sähköpostiisi alkavista alennusmyynneistä. Uutiskirjeestä näet saman päivän aikana ja lähipäivinä alkavat tarjouskampanjat. Vaikka outlet on auki useamman päivän ajan, kaikkein suurin kuhina parhaiden tarjousten ympärillä käy jokaisen tarjouskampanjan alussa. Siksi suosittelemme olemaan valmiina varaamaan omat suosikkituotteesi heti kun kampanja aukeaa. Jos haluamasi tuote on loppuunmyyty, sitä ei ole enää saatavilla. Jos tuote on kuitenkin vasta varattu, peli ei ole vielä menetetty. Ensimmäisellä varaajalla on etulyöntiasema, mutta kaikki tuotteet eivät aina mene ensimmäiselle varaajalle. Jos tarjous on pienen odottelun arvoinen, kannattaa jäädä hetkeksi seuraamaan, mikäli tuote vielä vapautuisi. Silloinkin nopeus on valttia, sillä fiksuimmat tietävät, ettei hyvä tarjous odota kauaa ottajaansa. Lounge by Zalandon tarjoukset saattavat yltää jopa 75%*, mikä herättää pientä taistelutahtoa joka shoppaajassa.

diesel_outlet_3_CM

Lounge by Zalandon jäsenyys on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään liittyessäsi jäseneksi. Saat vain uutiskirjeen sähköpostiisi ja mahdollisuuden kirjautua palveluun omilla tunnuksillasi. Voit selata outletin tarjontaa joko selaimella tai mobiilisti. Jos lataat Lounge by Zalando -sovelluksen älylaitteellesi, voit jatkaa kätevästi tuotteiden selaamista, kun siihen on sopiva hetki aikaa. Lisäksi appi lähettää älylaitteesi näytölle push-notifikaatioita juuri ennen kuin uusi tarjouskampanja aukeaa.

Mikäli suosikkibrändisi on valikoimissa vasta muutaman päivän päästä, etkä missään tapauksessa halua unohtaa tuota alennusmyyntiä, voit lisätä sähköpostiisi tulevan uutiskirjeen kautta jopa muistutuksen kalenteriisi. Hyvät kontaktimme muotitaloihin takaavat sekä jokaisen tarjouskampanjan kattavan valikoiman, lyömättömät alennuksemme kuin myös tuotteiden aitouden. Online outlet tarjoaa laatumerkkejä niin kodinsisustuksen kuin pukeutumisenkin saralla eli kaikkea mitä voit tarvita valitsemasi elämäntyylin tueksi.

Muutakin kuin vain uniikkia denimiä?

Vaikka Diesel-outlet painottuu vahvasti denim-asuihin, brändin valikoimiin kuuluu koko joukko muitakin kiehtovia asuja ja asusteita. Naisten, miesten kuin myös unisex-mallistojen kokeilevilla värjäystekniikoilla sävytetyt t-paidat muuttavat asun kuin asun kiinnostavaksi. Räiskyvien väritysten vastapainona voit käyttää Dieselin nimikkotyyliä: pelkistettyä mustaa rohkeilla nyöri-, niitti- ja vetoketjudetaljeilla. Metallinhohtoiset kohokuviot nousevat upeasti esiin vaatteiden tummasta taustasta kun taas samansävyinen nahkadetalji luo astetta elegantimman kontrastin mattapintaiseen materiaaliin. Rentoon collegepaitaan tai -huppariin tuodaan asennetta provosoivilla printeillä, joiden tyyli vaihtelee koristeellisesta pelkistettyyn ja värikkäästä vähäeleiseen. Juuri kuten Dieselin kuuluukin tehdä. Heti kun luulet saaneesi selville, mikä on brändin muotoilun linja, se muuttuu. Yllätyksellisyyttä ei puutu asuista sen enempää kuin huoliteltua viimeistelyäkään. Laadukas vaate pitää värinsä kuin myös printtinsä riippumatta siitä, kuinka usein suosikkivaatettasi peset ja pidät.

Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ja tee kannattavia löytöjä

Jos kiinnostuit Lounge by Zalandon merkkituotteista ja vaihtuvista tarjouskampanjoista, voit liittyä klubimme jäseneksi vaikka samantien. Jäsenyys ei maksa mitään, eikä se edellytä ostamaan mitään tai sitouta mihinkään. Saat vain tietoa tulevista merkkivaatteiden ja kodin lifestyle-tuotteiden tulevista tarjouskampajoista ja pääsyn outletiin joko kirjautumalla Lounge by Zalandoon tietokoneesi selaimella tai älylaitteelle ladattavan sovelluksen kautta. Kaikki tarjouskampanjamme ovat niin tuoreiden kuin pidempi aikaistenkin jäseniemme saatavilla. Parhaat alennukset yltävät jopa 75%* ja paikkasi ensimmäisten varaajien joukossa varmistat seuraamalla outletin vaihtuvaa tarjontaa.