Onko tilaukselleni olemassa lyhyempää toimitusaikavaihtoehtoa?

Onko tilaukselleni olemassa lyhyempää toimitusaikavaihtoehtoa?

Valitettavasti emme voi tarjota nopeampaa toimitusta kaikille sivustomme tuotteille. Tämä toimitusvaihtoehto on saatavilla vain tietyissä alennusmyynneissä. Tarkista sinua kiinnostavan tuotteen tarkka toimitusaika napsauttamalla tuotetta. Valitse sen jälkeen tuotekuvan oikealla puolella sijaitsevasta alasvetovalikosta Toimitusaika-vaihtoehto. Lisäksi ilmoitamme sinulle arvioidun toimitusajan kassalla ja sen jälkeen, kun olet vahvistanut tilauksesi.

Muista, että lyhyempi toimitusaika saattaa muuttua, jos yhdistelet useita eri tuotteita. Tilausten toimitusajat määräytyvät sen mukaan, mikä on tuotteiden pisin arvioitu toimitusaika. Jos yhdistelet tuotteita, joilla on lyhennetty toimitusaika ja tuotteita, joilla on pitempi toimitusaika, tilauksesi toimitetaan myöhemmän toimitusajan mukaisesti. Joten jos laitat ostoskoriisi tuotteen, joka toimitetaan viikon kuluttua ja toisen, joka toimitetaan kuuden viikon kuluttua, koko tilauksesi saapuu kuuden viikon kuluttua.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä
Soita meille
09 42552617
Ei ylimääräisiä kustannuksia perushintojen lisäksi
Avoinna ma-pe 8 - 18
Lähetä meille viestiKäytä yhteydenottolomakettamme lähettääksesi meille viestin. Vastauksen saamiseen voi kulua päivä tai pari.
Lähetä viesti