Tietoa meistä

 
   
   
   
   
 

ZALANDO TOIVOTTAA TERVETULLEEKSI UUDEN PERHEENJÄSENEN

Maaliskuussa 2010 Berliinissä pääkonttoriaan pitävä Zalando SE laajensi valikoimaansa ja julkaisi Zalando Loungen, yhden Euroopan menestyneimmistä shoppailuklubeista.

VAIN JÄSENILLE

Olemassa olevat 50 miljoonaa rekisteröitynyttä jäsentämme voivat tilata huippumerkkejä lyömättömän edullisilla hinnoilla. Joka päivä uudet rajoitetut alennusmyyntikampanjamme sisältävät tuotteita muodin ja lifestyle -sektorin halutuilta valmistajilta ja hienoilta luksusmerkeiltä huomattavin alennuksin, jopa 75 % OVH:ta edullisemmin hinnoin.

LAAJA VALIKOIMA TARJOUKSIA JOKA MAKUUN

Zalando Lounge on enemmän kuin vain suuri alennusmyynti. Vahvuutemme on keskittyminen muotiin. Tuotevalikoimamme tarjoaa jotain jokaiselle muotia seuraavalle asiakkaalle: haluttuja merkkejä, marginaalisia brändejä, suosittuja kansainvälisiä suunnittelijoita ja huippumuotia. Valikoimamme sisältää jalkineita ja vaatteita naisille, miehille ja lapsille sekä alusvaatteita, asusteita, urheiluvälineitä ja kodin tavaroita. Kun tarjolla on yli 2 500 tuotetta, meillä on jokaiselle jotakin.  
ZALANDO LOUNGE LAAJENTUU EUROOPPAAN (2021)

ZALANDO LOUNGE LAAJENTUU EUROOPPAAN

Saatuamme suuren suosion Saksassa ja Itävallassa, olemme toimittaneet myös muihin Euroopan maihin vuodesta 2011 lähtien. Vuonna 2011 aloitimme Ranskassa nimellä Zalando Privé ja sen jälkeen Alankomaissa ja Belgiassa 2012 sekä Suomessa, Ruotsissa ja Sveitsissä vuonna 2013. Vuonna 2014 käynnistimme toiminnan Iso-Britanniassa ja vuonna 2016 Italiassa. Vuodesta 2017 Zalando Lounge on ollut myös puolalaisten asiakkaidemme käytettävissä. Vuonna 2018 laajensimme Espanjaan ja sen jälkeen Tsekin tasavaltaan vuonna 2019.

Huippumerkkimme


Mikä on Zalando Lounge?

Mitä tarjoamme?

Zalando on Euroopan johtava muotialusta. Emme tarjoa asiakkaillemme pelkästään laajaa valikoimaa, vaan myös kattavan asiakaspalvelukokemuksen. Zalando Lounge on eksklusiivinen lisä Zalandon shoppailukokemukseen. Kolmen päivän alennusmyyntikampanjoissa tarjoamme jäsenillemme rajoitetusti saatavilla olevia merkkejä, kuten Desigual ja Victoria’s Secret erittäin edullisin hinnoin. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse joka viikko meneillään olevista kampanjoistamme.
Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta ostaa rajoitettuja merkkituotteita alennettuun hintaan. Jäsenillämme on mahdollisuus ostaa rajoitettujen merkkien tuotteita ja suosittuja huippumerkkien tuotteita, joiden hintoja on alennettu jopa 80 % OVH:sta. Alennuskampanjamme ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten sinun on oltava nopea saadaksesi varmasti suosikkituotteesi. Kun alennuskampanja on päättynyt, emme voi tilata tuotteita uudelleen. Tutustu uusiin merkkeihin ja trendeihin Zalando Lounge Fashion Glossary -osiossamme ja seuraa tämänhetkisiä sekä tulevia kampanjoitamme missä tahansa Androidin ja iOS:n Zalando Lounge -sovelluksella.

Kuka voi liittyä?

Miksi Zalando Loungen tarjoamat tuotteet ovat niin edullisia?

Jos olet jo tehnyt ostoksia Zalandolla, voit kirjautua tiedoillasi Zalando Loungeen. Kirjaudu Zalando Loungeen sähköpostiosoitteellasi ja Zalando-salasanallasi. Jos haluat päästä Zalando Loungeen, mutta et ole vielä rekisteröitynyt Zalandon asiakkaaksi, voit rekisteröityä ja luoda ilmaisen asiakastilin. Ostaminen ei ole pakollista ja voit lopettaa jäsenyytesi milloin tahansa. Voit rekisteröityä Zalando Loungeen täällä.
Jotta voisimme tarjota jäsenillemme eksklusiivisia merkkejä uskomattoman kilpailukykyisin hinnoin, sisäänostotiimimme etsii uusia tarjouksia joka päivä. Zalando Lounge tekee yhteistyötä vain valtuutettujen kumppanien ja merkkivalmistajien kanssa taatakseen, että tuotteemme ovat 100 % aitoja. Lisäksi pystymme tarjoamaan tuotteet niin kilpailukykyiseen hintaan siksi, että tuotteet toimitetaan varastoomme heti alennusmyynnin päätyttyä, jolloin varastointi- ja jakelukustannukset laskevat. Se puolestaan aiheuttaa pitemmän toimitusajan. Joissain yksittäisissä tapauksissa saattaa mennä jopa viisi viikkoa ostosta, ennen kuin tuotteesi toimitetaan.